Jocui ca la aparate - joc aparate fructe

- Cele mai populare jocuri ca la aparat si jocuri de tip slots sau cu fructe sunt acccesibile si pot fi gasite si online prin intermediul siteurilor StarGames si Qusar Gaming pe bani reali sau gratuit pentru o perioada limitata. Aceste portale ofera o gama larga de jocuri ca la aparat pe categorii, utilizatorul poate vedea toate aparatele disponibile dar si cele ocupate pot fi urmarite si jocuri ale prietnilor sau a altor utilizatori in timp real.

- StarGames este disponibil si in limba romana, cu 10-20,000 jucatori online aproape tot timpul este un site de jocuri foarte popular si de incredere. Pot fi gasite multe tipuri de jocuri casino, video poker, jocuri tip slots cu posibilitatea de a juca si gratis. Cele mai jucate jocuri sunt book of Ra, Sizzling Hot si Globe Roulette. Pentru a juca urmeaza acesti pasi simpli:

1. Viziteaza StarGames si creeaza un cont nou.
2. Completeaza datele tale, confirma apoi e-mailul.
3. Logheaza-te si alege jocul preferat, gratis sau pe bani reali.

- StarGames ofera si un bonus de 100 Euro pentru jucatorii noi, pentru a te califica si a obitne acest bonus e nevoie sa devii un jucator pe bani real. Depozitul minim pe StarGames e de 20 euro, odata ce ai facut un depozit beneficiezi de promotia 100 Euro la prima depunere. Urmeaza instructiunile:

1. Deschide fereastra "Cashier" si alege metoda de plata.
2. Alege suma dorita si depune.
3. Asteapta notificarea bonusului sau ia legatura cu suportul.


Sizzling Hott Gratis


Quasar functioneaza la fel ca si StarGames si ofera aceleai jocuri. Este o diferenta la bonusuri insa, Quasar ofera 200 Euro jucatorilor noi la prima depunere. Bonusuri tip reload sunt de asemenea prezente. Jocul gratuit este posibil pentru o perioada de timp limitata. Jocurile Sizzling Hott Deluxe, Xtra Hot, Lucky Lady Charm, Book of Ra, Reel King, Roulette, Beetle Mania, Dolphins Pearl sunt cele mai solicitate. Sunt prezente mai multe metode de plata: majoritatea cardurilor, transfer bancar, Moneybookers (skrill), Netteller, Webmoney si altele.

Bonusul de 200 Euro se aplica in felul urmator: la prima depunere jucatorul va primi un bonus de 100% pana la 200 Euro in comparatie cu suma depusa, astfel daca depui suma minima de 20 Euro o sa priemsti alti 20 Euro si vei putea juca cu 40 Euro toate jocurile disponibile. Bonusul se acorda imediat ce tranzactia a fost finalizata, accesul la jocuri e instant. Pentru mai multe informatii click aici, apoi promotii.

Bonusul de 300 Euro tip reload se aplica dupa prima depunere. Primesti 50% pana la 300 Euro bonus de reincarcare.



jocuri ca la aparate gratis

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu