Jocuri cu carti



Intamplator am descoperit un blog unde poti juca jocuri cu carti gen solitaire, freecell, blackjack si multe altele. Daca vrei sa incepi cu blackjack citeste mai jos: Cineva trebuie să fie dealer-ul pentru fiecare mână în acest joc. Toată lumea este un jucător. O persoană poate fi dealer-ul pe parcursul jocului, sau jucătorii pot lua rândul său. Dealerul dă tuturor, inclusiv el însuși, o carte cu fața în jos. Apoi îi dă toată lumea oa doua carte cu fața în sus.

Fiecare jucător se uită la cartea cu fața în jos și își adaugă valoarea la cea a cărții sale cu fața în sus pentru a determina valoarea totală a mâinii. Valoarea cardului este egală cu numărul de pe card. Toate cardurile sunt în valoare de zece. Acestea pot fi în valoare de una sau unsprezece jucători, oricare ar fi valoarea jucatorului.

Începând cu persoana din stânga dealerului, fiecare jucător încearcă să facă cea mai bună mână posibilă obținând aproape 21 de puncte. Un jucător cu un punct total mai mic de 21 poate solicita dealerului un alt card spunând: "Hit". Un card este apoi împărțit jucătorului cu fața în sus. Jucătorul poate continua să adauge cărți până când crede că are o mână bună. Dacă orice carte adăugată trimite valoarea mâinii sale mai mare de 21, jucătorul a ieșit "bust" și nu mai este eligibil să câștige pe mâna respectivă. Dacă jucătorul atinge un număr pe care el este mulțumit este suficient de apropiat de 21, el spune, "Stand", pentru ai instrui pe dealer că nu mai are nevoie de carduri.

obiectiv
Fiecare jucător care bate dealerul este un câștigător, indiferent de ce au ceilalți jucători. După ce toți jucătorii au pierdut sau au fost satisfăcuți de mâna lor, dealerul își întoarce cartela cu fața în jos. Distribuitorul trebuie să joace după reguli specifice. 1) Dealerul trebuie să lovească dacă are 16 sau mai puține puncte în mână și 2) dealerul trebuie să stea odată ce ajunge la 17 sau mai multe puncte. În cazul în care dealer-ul busts, toți jucătorii rămași (care nu au bustul pe turnuri) sunt câștigători. În cazul în care dealer-ul se află pe un anumit număr ca 18, toți jucătorii cu mâini mai bune câștigă, toți jucătorii cu mâinile mai mici pierd și jucătorii cu 18 cravată sau "bate".

distracție fără bani
Există un număr nesfârșit de moduri de a face acest joc interesant fără jocuri de noroc. Stabiliți un număr de mâini sau o limită de timp și vedeți cine câștigă cele mai multe mâini. Jucați cu bomboane ca jetoane și copiii vor învăța strategiile simple de risc față de recompensă.

https://www.jocuricucarti.blogspot.com

1 comentarii:

Lucky_Luccano spunea...

În plus, aici, atât începătorii, cât și jucătorii avansați pot găsi toate informațiile care îi interesează despre aceste jocuricalaaparate, istoria producătorilor, precum și o descriere completă a fiecărui joc în parte. Jocuri de sloturi, baccarat, blackjack, video poker și multe alte aparate de joc sunt disponibile în mod gratuit pentru jucătorii din jocuri pacanele!

Trimiteți un comentariu